Pasidalinkime savo gerumu 2018!

Kasmet, savaitę prieš Kalėdas, Viekšnių gimnazijoje didelis subruzdimas- rengiamės akcijai, kurios  rezultatas- kalėdinio lauknešėlio paruošimas vienišiems Viekšnių miestelio senoliams ir jų pasveikinimas su ateinančiomis šventėmis. Į akciją įsijungė: 1a,1b, 2a, 2b, 3a, 3b, 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 7a, 7b, 8a, Ib,  IIa, IIb, IIIb, IVa, IVb kl.  Visiems mokiniams ir klasių auklėtojoms nuoširdžiai dėkoju už tokį aktyvumą ir gerą širdį. Ypač dosnūs buvo: 1a; 2a, 2b, 3b, 3a kl. paruošė ne tik nuo klasės, bet  ir asmenines dovanėles. Tai 3a kl. Emilė Bružaitė, Evija Meškytė, Austėja Pekštenytė, Tauras Deltuva, Austėjus Kateiva, Elzė Cicėnaitė, Ema Linkutė; 4b kl. mokiniai Dovilė Skvereckaitė, Skridaila, Skaistė Vitkauskaitė, Ringailė Ž., Tadas S., Akvilė Lengvenytė, Justas Kuchalskis; 1 b kl.- U. Pociūtė; 5a- Amelija Zonytė, Samanta Balytė, Kasparas Majauskas; Goda Perminaitė; 5b- Tautvydas, Ernika, Ūla, Ieva, Akvilė, Rugilė, Austėja; 6a Dija Pušinskaitė, II b – Greta R. Gausiausiai dovanų paruošė ir labai estetiškai įpakavo dovanėles   Ib klasė. Smagu , kad į šią akciją jie įtraukė ir savo artimuosius. Dėkojame Gabijos Čiužaitės močiutei, primezgusiai  tiek daug kojinių, kurios sušildys ne vieną senolį.

Turėjau didelį būrį savanorių, kurie padėjo surūšiuoti, suskirstyti ir išnešioti dovanėles.  Nuoširdus ačiū jums, mano mieli  mokiniai, kurie ne vienerius metus tai darote : Kamilei Zagytei  ir Erikai Butkevičiūtei 6a;  Agnei Drazdauskaitei ir Viktorijai  Kestytei 8a; Aurimui  Baliučiui II b ; Dijai Savickaitei , Saulei Černeckytei ir  Miglei Mokusaitei Ib  bei šiais metais prisijungusiems : Kasparui Majauskui, Auksei Lukoševičiūtei, Gabrieliui Sovai, Solvitai Staponkutei, Austėjai Andrijaitytei, Amelijai Zonytei, Samantai Balytei ir Armandui Griciui iš 5a kl. , 6a klasės mokinėms : Darijai Galdikaitei, Jovilei Balčiauskytei, Dijai Pušinskaitei, Miglei Taujenytei, Ib kl. mokinei Inetai Rekašiūtei ir II a kl, mokinei Darijanai Vilimaitei.

,,Norint laimę padauginti, reikia ją padalinti.“ To posakio teisingumu įsitikinome patys. Po akcijos sugrįžę į klasę mokiniai prie puodelio arbatos dalinosi įspūdžiais ir džiaugėsi,  galėdami suteikti   džiaugsmo kitiems.

Akcijos organizatorė etikos mokytoja  Dalia Knabikienė