Pamokų laikas

PAMOKA LAIKAS PERTRAUKA
1 pamoka 8:00-8:45 8:45-8:55 (10 min)
2 pamoka 8:55- 9:40 9:40-9:55(15 min)
3 pamoka 9:55-10:40 10:40-11:05 (25 min)
4 pamoka 11:05-11:50 11:50-12:00 (10 min)
5 pamoka 12:00- 12:45 12:45-12:55 (10 min)
6 pamoka 12:55-13:40 13:40-13:50 (10 min)
7 pamoka 13:50-14:35 14:35-14:45 (10 min)
8 pamoka 14:45-15:30 15:30-15:40 (10 min)
9 pamoka 15:40-16:25