„Šokio magijos“ pergalės

Balandžio 20 d. gimnazijos kolektyvas ,,ŠOKIO MAGIJA” dalyvavo LLŠF Nacionalinio reitingo linijinių šokio varžybose ,,Žemaitijos taurė 2024″. Šokėjos iškovojo daug prizinių vietų. ProTeam kategorijoje : ,,Šokio magija Junior kategorijoje”- 1 vieta. ,,Šokio magija II” -antroji, naujai susibūrusi merginų komanda Junior kategorijoje – 2 vieta. ,,Šokio magija children”-3 vieta

Solo children kategorijoje mūsų šokėjos pasiekė daug asmeninių laimėjimų.

Balandžio 27 dieną ,,Šokio magija” dalyvavo KLŠA reitingo linijinių šokių varžybose ,,Pavasarinis šokių šėlsmas 2024″. Sėkmė šokėjas lydėjo komandinėse rungtyse. Mažųjų šokėjų komanda laimėjo I-ąją vietą. Merginų komanda taip pat buvo neaplenkiama ir nugalėjusi varžovus iškovojo I-ąją vietą.

Akvilė Lengvenytė (Ib) ir Ema Taulavičiūtė (7a) savo amžiaus kategorijoje solo rungtyje taip pat buvo geriausios ir iškovojo I-ąją vietą. Jaunesniųjų grupėje solo kategorijoje dalyvavusios šokėjos pateko į finalą ir garbingai atstovavo Viekšnių gimnazijai. Nuoširdžiausi sveikinimai gimnazijos šokėjoms ir jų mokytojai Editai Venalienei.